Woning zelf verkopen

Woning zelf verkopen in het Westland e.o.? 

Woning zelf verkopen in het Westland zonder of met hulp van een makelaar? In het Westland kunt u ons als makelaarskantoor inhuren bij de organisatie Westland Makelaardij, actief in het Westland en omstreken.

Westland Makelaardij helpt klanten bij een van de belangrijkste keuzes in hun leven, namelijk het verkopen van een woning. Vaak in combinatie met een druk privé-leven en een persoonlijke financiële situatie. De makelaardij probeert altijd sparring partner te worden van zijn cliënten en hun de zorg uit handen te nemen door goed te kijken naar hun privé-situatie. Ondersteuning te bieden waar nodig en pro-actief te kijken naar kansen en opties. Voor meer informatie kunt u kijken bij onze dienstenpagina.

Transparant over tarieven & flexibel in mogelijkheden.

Wij bieden u verschillende manieren van verkoop aan. Wij gaan uit van gebundelde kracht in het verkooptraject. Geen onnodige onkosten, als u het zelf kunt en hulp waar nodig. In overleg bepalen wij de passende strategie voor u:

  1. Woning zelf verkopen (execution only). Wij nemen de woning op en ondersteunen u tijdens de verkoop. De volledige documentatie wordt voor u verzorgd. De woning wordt volledig op Funda geplaatst. Het voordeel van deze dienst is regionale ondersteuning en marktkennis, wij doen dat goedkoper dan onze concurrenten! U krijgt persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid. Pakketprijs: 999 euro inclusief btw.
  2. Alleen de woning op Funda met volledige advertentie plaatsen is ook mogelijk tegen een vergoeding van 499 euro inclusief btw. Neem contact op voor meer informatie.
  3. Full service verkoop. Wij verzorgen het gehele traject van a tot z. Van strategiebepaling van de verkoop van uw woning tot en met de afwikkeling van de verkoop. No cure, no pay, zonder intrekkingskosten*! Courtage bij verkoop 1,0% inclusief btw. Verrekening van de courtage vindt pas plaats bij de notaris.
  • Westland Makelaardij brengt geen intrekkingskosten in rekening. Bij intrekking van de woning worden wel de opstartkosten verrekend.

Werkgebied

Westland Makelaardij is actief in de volgende dorpen en steden:

Wilt u zelf uw woning verkopen in het Westland e.o.? 

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt spoedig een geheel vrijblijvende reactie van ons! Wij behandelen uw aanvraag met zorg en respecteren de privacy van uw persoonsgegevens.

Wij streven er altijd naar binnen een aantal uur een reactie te geven op uw aanvraag.

Liever persoonlijk contact met ons?

Voelt u zich vrij om ons te bellen op 0174-352003 waarbij wij u graag verder helpen.