Over Westland Makelaardij

Bedankt voor uw interesse in Westland Makelaardij. Graag stel ik mij voor in dit onderdeel.

Ik ben Westland Makelaardij begonnen om klanten te helpen bij een van de belangrijkste keuzes in hun leven, namelijk het kopen van een woning in combinatie met een druk privé leven en hun financiële situatie. Ik probeer altijd sparring partner te worden van mijn cliënten en hun zorg uit handen te nemen door goed te kijken naar hun privé situatie. Ondersteuning bieden waar nodig en pro-actief te kijken naar kansen en opties. Ik heb ervaring opgedaan bij diverse grote en kleine partijen in de financiële en vastgoed sector in Den Haag, Rotterdam en het Westland.

In de vastgoedsector heb ik gewerkt bij een exclusieve vastgoedmakelaar in Rotterdam (Baljon & Mora makelaars), Staedion (grootste woningcorporatie van Den Haag) en OBR Vastgoed (gemeentelijke vastgoedtak van de gemeente Rotterdam). In de functies heb ik verschillende toonaangevende projecten mogen begeleiden en in de markt te zetten. Zowel commercieel vastgoed, als particuliere woningen.

Daarnaast heb ik diverse functies mogen bekleden bij de ABN-AMRO en Rabobank Westland als Financieel Adviseur en coaching van teamgenoten.

Mijn netwerk en sociale kring is gevestigd in het gehele Westland. In mijn vrije tijd fitness, hockey en tennis ik graag.

Graag verwelkomen we u als klant bij Westland Makelaardij! De makelaar van het Westland!

Met vriendelijke groet,

Rutger Schouten

Eigenaar / Makelaar / Financieel Adviseur

Westland Makelaardij