Makelaar in ‘s-Gravenzande

Makelaar in ‘s-Gravenzande gezocht? 

In ‘s-Gravenzande kunt u ons als makelaar inhuren bij de organisatie Westland Makelaardij, actief in ‘s-Gravenzande en omstreken.

Westland Makelaardij is begonnen om klanten te helpen bij een van de belangrijkste keuzes in hun leven, namelijk het kopen van een woning in combinatie met een druk privé leven en hun financiële situatie. Ik probeer altijd sparring partner te worden van mijn cliënten en hun zorg uit handen te nemen door goed te kijken naar hun privé situatie. Ondersteuning bieden waar nodig en pro-actief te kijken naar kansen en opties. Voor meer informatie kunt u kijken bij onze dienstenpagina.

Transparant over tarieven & flexibel in mogelijkheden.

Wij bieden u verschillende manieren van verkoop aan. Wij gaan uit van een gebundelde kracht in het verkooptraject. Geen onnodige onkosten, als u het zelf kunt en hulp waar nodig. In overleg bepalen wij de meest passende strategie voor u:

  1. Woning zelf verkopen (execution only). Wij nemen de woning op en ondersteunen u tijdens de verkoop. Volledige documentatie wordt voor u verzorgd. De woning wordt volledig op Funda geplaatst. Het voordeel van deze dienst is regionale ondersteuning en marktkennis, goedkoper dan Makelaarsland! Persoonlijke aanpak en oprechte betrokkenheid. Pakketprijs: 999 euro incl. btw.
  2. Alleen de woning op Funda is ook mogelijk tegen een vergoeding van 499 euro incl. btw. Neem contact op voor meer informatie.
  3. Full service verkoop. Gehele traject van a tot z. Van strategiebepaling van de verkoop van uw woning tot en met de afwikkeling van de verkoop. No cure, no pay. Zonder intrekkingskosten*! Courtage bij verkoop 1,0% incl. btw. Verrekening vindt pas plaats bij de notaris.
  • Westland Makelaardij brengt geen intrekkingskosten in rekening. Bij intrekking van de woning worden wel de opstartkosten verrekend.

Wilt u, uw woning verkopen in ‘s-Gravenzande? 

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt spoedig een geheel vrijblijvende reactie van ons! Wij behandelen uw aanvraag met zorg en respecteren de privacy van uw persoonsgegevens.

Wij streven er altijd naar binnen een aantal uur een reactie te geven op uw aanvraag.

Liever persoonlijk contact met ons?

Voelt u zich vrij om ons te bellen op 0174-352003 waarbij wij u graag verder helpen.