Makelaar in Naaldwijk

Makelaar in Naaldwijk gezocht?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar in de regio Naaldwijk? Westland Makelaardij is al jaren actief in de regio Naaldwijk en heeft tal van klanten verblijdt met de verkoop van hun oude woning of de aankoop van hun nieuwe.

Een aantal jaar geleden heb ik, Rutger Schouten, Makelaardij Westland opgericht om klanten te helpen bij één van de belangrijkste keuzes in hun leven, namelijk het kopen (en verkopen) van een woning. Het kopen (of verkopen) van een woning levert de nodige stress op en daarom is het fijn als u een betrouwbare sparring partner heeft die uw zorgen uit handen neemt. Westland Makelaardij biedt ondersteuning waar nodig en kijkt pro-actief naar kansen en de best mogelijke keuzes voor uw situatie.

Meer lezen over het aankopen, verkopen of verhuren van uw woning in Naaldwijk? Klik op de links.

Transparant over tarieven & flexibel in mogelijkheden

Wij bieden u verschillende manieren van verkoop. Wij gaan uit van een gebundelde kracht in het verkooptraject. Geen onnodige onkosten, als u het zelf kunt en hulp waar nodig. In overleg bepalen wij de meest passende strategie voor u:

  1. Woning zelf verkopen (execution only). Wij nemen de woning op en ondersteunen u tijdens de verkoop. Volledige documentatie wordt voor u verzorgd. De woning wordt volledig op Funda geplaatst. Het voordeel van deze dienst is regionale ondersteuning en marktkennis, goedkoper dan Makelaarsland! Persoonlijke aanpak en oprechte betrokkenheid. Pakketprijs: 999 euro incl. btw.
  2. Alleen de woning op Funda is ook mogelijk tegen een vergoeding van 499 euro incl. btw. Neem contact op voor meer informatie.
  3. Full service verkoop. Gehele traject van a tot z. Van strategiebepaling van de verkoop van uw woning tot en met de afwikkeling van de verkoop. No cure, no pay. Zonder intrekkingskosten*! Courtage bij verkoop 1,0% incl. btw. Verrekening vindt pas plaats bij de notaris.
  • Westland Makelaardij brengt geen intrekkingskosten in rekening. Bij intrekking van de woning worden wel de opstartkosten verrekend.

Ook uw woning in Naaldwijk verkopen?

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt spoedig een geheel vrijblijvende reactie van ons! Wij behandelen uw aanvraag met zorg en respecteren de privacy van uw persoonsgegevens.

Wij streven er altijd naar binnen een aantal uur een reactie te geven op uw aanvraag.

Liever persoonlijk contact met ons?

Voelt u zich vrij om ons te bellen op 0174-352003 waarbij wij u graag verder helpen.